Cerella_NLS_1x80W_featured_401A0656
Cerella_NLS_1x80W-401A0656Cerella_NLS_1x80W-401A0669Cerella_NLS_4x80W-401A0721Cerella_NLS_4x80W-401A0707Cerella_NLS_4x80W-401A0687Cerella_NLS_4x80W-401A0679Cerella_NLS_4x80WOrda3Cerella_NLS_4x80WOrda2Cerella_NLS_4x80WOrda1Cerella_NLS_80WJussaro3Cerella_NLS_80WJussaro2Cerella_NLS_80WJussaro1Cerella_NLS_80W_EO401A4653 - cerella.fi 1kb401A4664 - cerella.fi 1kb

NLS Supernova Mini – 80W LED videovalopää

Alkaen: 850 €

Supernova Mini 80W LED-lamppu on hyvin joustava ja yleiskäyttöinen videovalopää, jota voi käyttää myös stillikuvaukseen. Lamppu tuottaa 8000 lumenia valoa. Supernova Mini -valopäätä varten voit ostaa eri vaihtoehtoisia akkukanistereita erilaisilla paloajoilla. Valikoimasta löytyy myös 97Wh:n erikoismalli, joka mahtuu entisestäänkin kiristyneiden reittilentoja koskevien turvasääntöjen sallimiin puitteisiin. Tälläkin akulla paloajaksi saat yli tunnin paloaikaa. Suuremmilla akkukanistereilla taas saat jopa 4 tuntia paloaikaa.

Olet tervetullut tutustumaan näihin lamppuihin toimipisteeseemme Helsingin keskustassa. Soita ja varaa aika. Voimme myös järjestää kokeilun jossain sukelluskohteessa pääkaupunkiseudulla. Lisäksi vuokraamme näitä lamppuja 1 vrk…3 viikon ajaksi.

Kts. alempana tarkempi kuvaus valopäästä ja eri akkuvaihtoehdoista…

Pyyhi valitut
tuotetunnus (SKU) NSN80. Osasto: .

Tuotekuvaus

Supernova Mini 80W LED-lamppu on joustava ja yleiskäyttöinen videovalopää, joka sopii myös stillikuvaukseen. Valoa voi käyttää sekä kamerasettiin kiinnitettynä että kamerasta irrallaan sekä eri kombinaatioissa näistä. Lamppu tuottaa 8000 lumenia valoa. Lamppu tai kaksi lamppua voidaan esimerkiksi kiinnittää kamerakotelon valovarsien 1 tuuman standardipallopäihin sopivalla adapterilla (kts. alempana), jolloin saadaan koottua täydellinen itsenäinen kuvauskalusto kuvaajalle. Toinen vaihtoehto on pyytää sukellustiimin muita jäseniä maalaamaan maisemia näillä valoilla. Tämä tuottaa enemmän vaihtelua ja syvyysvaikutelmaa otoksissa ja parantaa samalla kontrastia, sillä kameran lähellä oleva vesi ei heijasta turhaan valoa takaisin kameraan.

kts esim.

http://www.vimeo.com/r4e/orda

http://www.vimeo.com/r4e/orda2

LED-teknologian eräs tärkeä etu on se, että LED-lamppu kestää paremmin käsittelyä ja kolhuja kuin arempi HID-valo. Lisäksi valo syttyy välittömästi eikä tarvitse aristella uudelleen sytyttämistä.

Lampun tuottama valokeila on tasainen ja leveä ilman hotspotteja. Valokeilassa on pehmeä reuna, joka häviää maisemaan nätisti. Tästä on erityistä hyötyä, kun käytetään hyvin laajakulmaista kameraa (esim. GoPro) tai kun lamppuja on useampia joko kameraan kiinnitettynä tai sukellustiimin pitämänä.

Yhtä tai useampaa lamppua voi käyttää normaalien ja isojenkin luolien ja kaivoshallien, vedenalaisten hylkyjen, vedenalaisten maisemien ja muiden vastaavanlaisten kohteiden valaisemiseen etenkin silloin, kun vallitseva valo ei riitä kuvaamiseen. Kts. esimerkkinä alla olevaa kuvaa Cerella_NLS_4x80WOrda3.jpg, joka on ruutukaappaus HD-videolta. Tämä näyttää suuren maanalaisen luolan ilman minkäänlaista luonnonvaloa. Suuri pääluola valaistiin neljällä (4) 80-wattisella Supernova Mini -lampulla.

Jos lamppua vertaa auringonvaloon tai HMI-lamppuihin, LED-valon värisävy on aavistuksen verran vihreään päin (myös muuallakin kuin Suomenlahden vihreissä vesissä). Tämän pystyy kuitenkin kompensoimaan joko säätämällä kameran valkotasapainoa ennen kuvausta tai säätämällä valkotasapainoa kuvauksen jälkeen tietokoneella.

Tuotteen hinta koskee yhtä LED-lamppua e/o-johdolla. Mutta, jos samalla hankit Cerella Oy:stä lamppua varten yhteensopivan NLS-akkukanisterin, saat seuraavat tuotteet:

  • 80W LED-valopää
  • E/o-johto. Voit halutessasi tarkentaa haluamasi johdon pituutta. Muutoin lamppu toimitetaan vakiomittaisella johdolla.
  • Akkukanisteri (valitse)
  • Litiumioniakun verkkovirtalaturi
  • Erikoistarjouksena Cerella Oy:ltä: joko klipsi D-rengasta varten TAI T17853 (yleiskäyttöinen valopään pidike, jossa on vakiomittainen 1-tuuman pallopää ja lisäksi kiinnike, jolla valopää saadaan yhdistettyä TLC-valovarsiin)

Supernova Mini 80W LED-valopäätä voidaan käyttää seuraavien erikseen ostettavien NLS litiumioniakkukanisterien kanssa:

  • Pieni 65Wh kanisteri: paloaika = 45 minuuttia, noste = -300 grammaa, voidaan ottaa reittilennolle mukaan
  • Keskikokoinen 97Wh kanisteri: burntime = one hour, noste = 0 grammaa (noin), voidaan ottaa reittilennolle mukaan
  • Keskikokopinen 202Wh kanisteri: paloaika = 2.5 tuntia, noste = -700 grammaa, ei voida ottaa reittilennolle mukaan
  • Iso 313Wh kanisteri kahdella e/o-liitoksella: paloaika = 2-4 tuntia, noste = -1 kg, ei voida ottaa reittilennolle mukaan

Lamppua voi käyttää yhtäjaksoisesti koko ilmoitetun paloajan, sillä lampussa ja akussa on tarvittavat suojapiirit ja vesijäähdytys.

Lampun valmistaja on kotimainen Northern Light Scuba Oy (NLS). Cerella Oy on NLS:n video- ja valokuvaukseen erikoistunut jälleenmyyjä.

Cerella_NLS_4x80WOrda3

Lisätiedot

Battery options
Add-on

Arviot

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “NLS Supernova Mini - 80W LED videovalopää”

*