CU1F0466_4_NLS30Wmikro
CU1F0466_1k

NLS Supernova Micro – 30W LED-valopää

450 €

Supernova Micro 30W LED-valopää on monikäyttöinen videovalopää. Se tuottaa 3000 lumenia valoa. Valopäätä varten löytyy useita vaihtoehtoisia yhteensopivia akkukanistereita. Esimerkiksi valikoimasta löytyy 97Wh litiumioniakkukanisteri, joka mahtuu uusien tiukkojen matkustajalentokoneita koskevien sääntöjen puitteisiin. Tällä akulla saat kuitenkin kaksi tuntia paloaikaa. Suuremmilla akuilla voit saada jopa 10 tuntia paloaikaa.

Tarkempi tuotekuvaus ja listaus akkuvaihtoehdoista löytyy alempaa…

tuotetunnus (SKU) NSN30. Osasto: .

Tuotekuvaus

Supernova Micro 30W LED-lamppu on joustava ja yleiskäyttöinen videovalopää, joka sopii myös stillikuvaukseen. Valoa voi käyttää sekä kamerasettiin kiinnitettynä että kamerasta irrallaan sekä eri kombinaatioissa näistä. Lamppu tuottaa 3000 lumenia valoa. Lamppu tai kaksi lamppua voidaan esimerkiksi kiinnittää kamerakotelon valovarsien 1 tuuman standardipallopäihin sopivalla adapterilla (kts. esim. TLC-valopääadapteri), jolloin saadaan koottua täydellinen itsenäinen kuvauskalusto kuvaajalle. Toinen vaihtoehto on pyytää sukellustiimin muita jäseniä maalaamaan maisemia näillä valoilla. Tämä tuottaa enemmän vaihtelua ja syvyysvaikutelmaa otoksissa ja parantaa samalla kontrastia, sillä kameran lähellä oleva vesi ei heijasta turhaan valoa takaisin kameraan.

LED-teknologian eräs tärkeä etu on se, että LED-lamppu kestää paremmin käsittelyä ja kolhuja kuin arempi HID-valo. Lisäksi valo syttyy välittömästi eikä tarvitse aristella uudelleen sytyttämistä.

Lampun tuottama valokeila on tasainen ja leveä ilman hotspotteja. Valokeilassa on pehmeä reuna, joka häviää maisemaan nätisti. Tästä on erityistä hyötyä, kun käytetään hyvin laajakulmaista kameraa (esim. GoPro) tai kun lamppuja on useampia joko kameraan kiinnitettynä tai sukellustiimin pitämänä.

Yhtä tai useampaa lamppua voi käyttää pienten ja keskikokoisten luolien ja kaivoskäytävien, vedenalaisten hylkyjen , vedenalaisten maisemien ja muiden vastaavanlaisten kohteiden paikalliseen valaisemiseen etenkin silloin, kun vallitseva valo ei riitä kuvaamiseen.

Voit myöhemmin täydentää valaistuskalustoasi hieman tehokkaammalla ja samoihin akkuihin yhteensopivalla 80 watin valopäällä.

Tuotteen hinta koskee yhtä LED-lamppua e/o-johdolla. Mutta, jos samalla hankit Cerella Oy:stä lamppua varten yhteensopivan NLS-akkukanisterin, saat seuraavat tuotteet:

  • 30W LED-valopää
  • E/o-johto. Voit halutessasi tarkentaa haluamasi johdon pituutta. Muutoin lamppu toimitetaan vakiomittaisella johdolla.
  • Akkukanisteri (valitse)
  • Litiumioniakun verkkovirtalaturi

Supernova Micro 30W LED-valopäätä voidaan käyttää seuraavien erikseen ostettavien NLS litiumioniakkukanisterien kanssa:

  • Pieni 65Wh kanisteri: paloaika = 2 tuntia, noste = -300 grammaa, voidaan ottaa reittilennolle mukaan
  • Keskikokoinen 97Wh kanisteri: paloaika 2,5 tuntia, noste = 0 grammaa (noin), voidaan ottaa reittilennolle mukaan
  • Keskikokoinen 202Wh kanisteri: paloaika = 6,5 tuntia, noste = -700 grammaa, ei voida ottaa reittilennolle mukaan
  • Iso 313Wh kanisteri kahdella e/o-liitoksella: paloaika = 5-10 tuntia, noste = -1 kg, ei voida ottaa reittilennolle mukaan

Lamppua voi käyttää yhtäjaksoisesti koko ilmoitetun paloajan, sillä lampussa ja akussa on tarvittavat suojapiirit ja vesijäähdytys.

Lampun valmistaja on kotimainen Northern Light Scuba Oy (NLS). Cerella Oy on NLS:n video- ja valokuvaukseen erikoistunut jälleenmyyjä.

Arviot

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “NLS Supernova Micro - 30W LED-valopää”

*