Tietoja meistä

Cerella Oy on erikoistunut vedenalaisen valo- ja videokuvaajan tarpeisiin. Tällä hetkellä valikoimastamme löytyvät:

 • Aquatica – koko tuotevalikoima mukaan lukien varaosat
 • Amphibico - koko tuotevalikoima mukaan lukien varaosat
 • Gates – kamerakotelot, portit ja monitorit *
 • Ikelite – kamerakotelot, portit, varret, videovalot, salamat ja kaapelit *
 • Inon – salamat, lisävarusteet, varret ja kellukkeet *
 • Keldan – videovalot*
 • Magic Filters – väritasapainosuodattimet *
 • Nauticam – koko tuotevalikoima mukaan lukien varaosat *
 • Northern Light Scuba – videovalot
 • Paralenz – vedenalaiset kamerat ja lisävarusteet*
 • Sea & Sea - kamerakotelot, portit ja lisävarusteet *
 • Technical Lighting Control(TLC) - koko tuotevalikoima

*) Vuoden 2018 olemme korvaamassa web-kauppapaikkaamme uudella. Meillä on Suomen laajin valikoima vedenalaisia kuvaustuotteita ja varastossakin laajempi valikoima kuin web-sivuillamme. Kunhan saamme uuden kauppapaikan toimimaan, lisäämme sinne vähitellen kaikki tuotteet. Jos jokin yllä olevista kiinnostaa nyt, ota ihmeessä suoraan yhteyttä, sillä meillä on hyllyssä varsin laaja valikoima.

Lukuunottamatta asiakaskohtaisesti tilattavia tuotteita pyrimme pitämään kaikki tuotteita näytillä esittelytiloissamme Helsingin Töölössä lähellä keskustaa. Meillä on myös hyvä valikoima varaosia ja lisävarusteita. Soita ja varaa itsellesi esittelyaika. Kuuntelemme mielellämme tarpeitasi ja esittelemme tuotteita ja ratkaisuja.

Esittelytiloissamme tapahtuvan kaupankäynnin lisäksi toimitamme tuotteitamme kaikkialle Suomeen, Pohjoismaihin ja Viroon. Pyynnöstä saatamme toimittaa muihinkin maihin (expatit huom!). Pidä kuitenkin mielessä, että joitakin tuotteiden kohdalla, kuten esim. litiumioniakkujen kohdalla, voi tulla rajoituksia toimitustapojen suhteen.

Cerella_NLS300W_CU1F0632_1k Cerella_Stock_CU1F0648_1k Cerella_stock_CU1F0667_1k Cerella_Service_CU1F0505_1k CU1F9452 Cerella.fi Hydrotest croppedCerella_fi_CU1F0686

Myyntituotteiden lisäksi meiltä saa muitakin palveluita. Voit esim. vuokrata meiltä vedenalaista kuvaus- ja valaistuskalustoa 1 vuorokaudeksi…3 viikoksi. Lisäksi voimme järjestää kokeiluja. Tarjoamme kaikkiin edustamiimme kamerakoteloihin huoltopalveluita vuosihuollosta peruskunnostukseen asti, tasapainotuksia jne. Uutena palveluna meiltä saa vedenalaisen kuvauskaluston (kamerakotelot, lamput, muut varusteet) painekoestusta. Pystymme painekoestamaan kalustoa 450mm ympärys- ja 700mm pituusmittaan asti. Koestuspaine on valittavissa välillä 4…13 bar/40metriä…130 metriä, erikoispyynnöstä myös 20 bar / 200 metriä.

Yhtiönä Cerella Oy perustettiin jo vuonna 1995. Richard Eller on toisen sukupolven omistaja yhtiössä. Richard Ellerin päätoimi on Advocorp Oy:ssä, joka on johtava liiketoimintasuunnittelujärjestelmien toimittaja ja konsultointiorganisaatio. Vuodesta 2008 Richard Eller on harrastanut aktiivisesti laitesukellusta sekä Suomen kylmissä vesissä että muualla. Jo harrastuksen alusta lähtien Richard on yhdistänyt tähän vedenalaisen maailman valo- ja videokuvaamisen. Viime aikoina erityisinä mielenkiinnon kohteina ovat olleet luola- ja kaivoskohteet kuten Ojamo, Tuna, Ordinskaya ja Itä-Sardinian luolat. Ja kyllä Suomenlahden hylyt ja meriarkeologia ovat edelleenkin lähellä sydäntä…

CU1F3064_6RIBfg6_8 Digital Camera P1070308_RE_Teronmökillä Orda_6

Email: myynti@cerella.fi
Puh: +358-9-621 3301

Facebook: www.facebook.com/CerellaOy

Uusi käyntiosoite:
Cerella Oy
Mannerheimintie 42 A 3-4
00220 Helsinki

(toimistoamme ja uusia esitte

 

Postiosoite:
Cerella Oy
PL 1120
00101 Helsinki

Kaikki kuvat, tekstit ja videot ovat Copyright(C)2013-2017 Cerella Oy, ellei toisin ole mainittu. Osa teksteistä ja kuvista ovat peräisin Aquaticalta ja niitä käytetään luvallisesti. Näille pätee Copyright(C)2010-2017 Aquatica Digital, Canada.

Tämä viesti on nähtävissä myös näillä kielillä: englanti